Title Image

Maatwerk, Kwaliteit & Onderhoud

Maatwerk

Als 1e leverancier in Helmond en met 20 jaar ervaring levert Bellevue Veranda’s uitstekend vakwerk. De beste producten kunnen volledig op maat worden gemaakt zodat deze naadloos aansluiten op de wensen van de klant.

Onderhoud

Aluminium profielen hebben onder normale omstandigheden en bij regelmatige reiniging en onderhoud een zeer lange levensduur.

Ondanks een zorgvuldige reiniging zal een laklaag kunnen verouderen. Vooral díe delen waarop de zon schijnt, kunnen op den duur verweren en kunnen daardoor een deel van hun glans en kleur verliezen. Bellevue Veranda’s adviseert zijn klanten daarom om 2 maal per jaar de gehele veranda te reinigen en te beschermen met een waslaagje. Dit kan gemakkelijk verkregen worden door de veranda te reinigen met een auto-shampoo waarin wax is verwerkt.

Reparaties

Bij gebreken of schade aan uw veranda of glaswand adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak voor u inplannen om het probleem te verhelpen.

Kwaliteit

Laat u een veranda of glaswand monteren door Bellevue Veranda’s, dan bent u verzekerd van een product van hoogwaardige kwaliteit. Alleen de beste kwaliteit materialen worden gebruikt. De aanschaf van een veranda of glaswand doet u maar één keer! Deze producten gaan jarenlang mee. Met het juiste onderhoud bent u verzekerd van een sterk product dat vele seizoenen doorstaat.